Plán šachových akcí v dubnu

Vážení rodiče, milí mladí přátelé,
zveřejňujeme plán šachových akcí vhodných pro děti a mládež.


V sobotu 13.4.2024 se uskuteční tradiční Memoriál Jana Krejčího v Rajhradě. Turnaj je hrán jako krajský přebor ve všech kategoriích. Mladší a starší žáci hrají v samostatných turnajích (B aC). A – turnaj je určen pro dorost a dospělé. Turnaj je započten na rapid ELO a do tabulky úspěšnosti mládeže. Vzhledem k tomu, že se jedná o mistrovskou akci, tak startovné a cestovné hradí klub.


V neděli 21.4. 2024 pořádá ŠO Orel Ořechov tradiční bleskový turnaj – Ořechovské boje 2024 jako připomenutí tankové bitvy u Ořechova, která vstoupila do historie jako bitva o Brno. Turnaj má slušnou účast, neformální a přátelskou atmosféru a pořadatelé svou všechny hráče bez rozdílu věku a herní síly. V ceně startovného je oběd a los do tomboly o hodnotné věcné ceny! Jedná se o nemistrovskou akci, takže si cestovné a startovné hradí každý hráč sám.

V sobotu 27.4. 2024 pořádá IM Neklan Vyskočil ve spolupráci se šachovým klubem Duras BVK Brno turnaj pro mládež (2008 a mladší) – Gillarův memoriál. Turnaj je hrán jako součást jihomoravského krajského přeboru mládeže a pořadatel na rozdíl od ostatních umožnil start i HD 16 – ročník narození 2008! Hraje se v příjemném prostředí Sokolovny v Brně – Řečkovicích a turnaj má slušný cenový fond. Startovné a cestovné hradí klub.

V případě zájmu kontaktujte Radka Skoumala