Memoriál Bohumila Nekuly 2014

Jako již tradičně se konal další ročník Memoriálu Bohumila Nekuly, na kterém se rozhodovalo nejen o místech na “bedně”, ale i o přebornících okresu Znojmo.

Naše znojemská výprava, která se do Šumné vydala měla mít původně 12 lidí, ale počet se nakonec zmenšil na “pouhých” 8. Do Šumné bohužel nejel ani Šimon, což znamenalo, že jsem přišel o soupeře, se kterým by bývala určitě pěkná partie.

Když jsme dorazili do  hrací místoností, docela mě překvapilo, že i když jsme přišli s docela velkým předstihem, nebyli jsme první! 🙂

Celkově jsme obsadili

1. místo Já ( Kuba )

2. místo Radek

4. místo Leoš

10. místo Zuzka

14.-16. místo – Nath, Tomášek a Mirek

a 18. místo Radim

Je vidět, že náš kroužek má úroveň a obsazuje dost předních míst! A ti, kdo na nich nejsou nemusí zoufat, protože většina z nich si ještě zahraje dost a bude pěkné sledovat např. partii o první místo mezi Radkem a Leošem. Tyto dva, ale i samozřejmě ostatní musím pochválit za pěkné výsledky!

Kdo by se chtěl podívat na výsledky může zde:

http://www.chess-results.com/tnr132195.aspx?lan=5&art=1&wi=821

Po turnaji, jak je zvykem jsme šli do čajovny a jelikož jsem se dozvěděl, že je ve Znojmě i Dočmen, tak jsem neváhal a pozval ho taky a Dočmen překvapivě PŘIŠEL! i se Světlou. Hráli jsem jak jinak než bang,  protože jsme měli šachů už plné zuby 🙂

Tak se zase příští rok sejdeme na Šumné, jen s malou změnou. Bude vyrovnanější než tento rok a tím pádem rozhodně atraktivní!