Přebor ve Fischerově šachu

Tento víkend se hrál turnaj ve fischerkách. Hráli jsme: já (Mirek) a Lydka s Martinem. Dojeli jsme do místnosti a zde jsme potkali Lukáše Mikulů a začalo se hrát.

No první kolo bylo pro mě jako vždy smolné, dostal jsem mat v 10. tahu. Byly dobře rozmístěné figurky: král a dáma, jak mají být a střelci v rozích, což mě teda moc nesvědčilo. No přišlo druhé kolo, to jsem zazářil, porazil jsem Slavomíra Sremaňáka, kterýmu jsem dal zvláštní typ šustráku a díky mně nebyl první 😀 což mi dalo naději, že nebudu poslední. No a co se nestalo, poslední jsem byl, ale aspoň s jedním bodem. Ale co mě potěšilo, že ani Lydka, ani Martin ho neporazili, jen Lukáš s ním dal remízu. To potěší člověka nejvíc a co mě dále hřálo na srdci je, že už jsem měl na konečné listině 1100 elo. Jak už jsem řekl, jsem poslední, Lydka osmá, Lukáš pátý a Martin čtvrtý. No jakou cenu jsme dostali – já s Lydkou Bonpari a tyčinku Mars a Martin dostal 50Kč.

Já si zase zahrál po dlouhé době a myslím, že se můžete těšit na reportáž z okresu z 17.března, kdy zase přemluvím Vojtu, abych o tom směl napsat.

Výsledky