TJ Sokol Štítary B vs. SPgŠ+G Znojmo C

Jak už je z nadpisu zřejmé hráli jsme proti štítarákům. Naše sestava byla: Vojta, já (Mirek), Ondra, Radim, a Zuzka. Vojta nás všechny vyzvedl a jeli jsme.

Akorát malý zádrhel nastal už ve Znojmě, Zuzka nepřišla na sraz a už se bohužel nedalo nic dělat (na jedné šachovnici jsme byli kontumováni). Přijeli jsme na místo, hráli se tam dva zápasy okresu – Štítary vs. TJ Znojmo a pak my proti Štítarákům.

Začali jsme hrát: Radim jako první udělal chybu, nechal si vzít dámu, a pak už to s ním jelo z kopce. Pak nikdo dalších 30 min neskončil, teda až na mě. Ztratil jsem piška a pak jsem všechno povyměňoval a vzdal se, protože soupeř měl tři pišky na mého jednoho. A já vážně nemám piška supermana, který by zvládl 3 pišky. Pak Ondra remizoval, to je pozitivní a pak se nás ptal jestli pospícháme. No samozřejmě nedočkavej Palas se přihlásil, že potřebuje rychle domů na králíka v pitě od babičky z Řecka. Jelikož jsem pobízel Vojtu, aby zrychlil, tak asi čekal, než uvidí nějaký křížek a řekl:Mirku vidíš tam ten křížek? no vidím jestli nezrychlíš, bude tam další. No jelikož někdo nepochopil jakej mám hlad, tak jsem vysvětlil, že mám takovej hlad, že asi umřu. Doufám že se vám dnešní reportáž líbila a budete se těšit na další z turnaje :3.kolo Kp mládeže nebo z Rajhradu.