Rajhrad 2012

Poslední den, v měsíci březnu, bylo svedeno několik těžkých bitev. Bojištěm se pro tentokrát stalo město Rajhrad. Naše výprava čítala devět bojovníků a dva generály. Bylo zapotřebí tří ženijních vozidel, aby nás dopravily na místo boje. Tímto bych ráda poděkovala všem ženistům (řidičům), za jejich pomoc, ochotu a čas.

Naše vojsko obsáhlo všechny tři fronty, na kterých se bojovalo. Všichni překvapili svými skvělými výsledky a podařilo se jim na závěr obsadit i skvělé posty. Nejsilnější pozice jsme měli na centrální frontě (skupina B). Zde byl nejúspěšnější mladý, za to už z mnoha bitev ostřílený, bojovník Šimon Fouček. Záda mu kryli a ze zálohy ho podporavali: Radim, Rosťa, Mirek, Ondra a dokonce i jedna lady Zuzana. Všici splnili svoji povinost na výbornou a úspěšně hájili čest města Znojma a slávu našeho šachového klubu. Naši nováčci hájili frontu C velice úspěšně. Oba si zaslouží vyznamenání a v budoucnu jistě neocenitelně posílí naše řady bojovníků. Nejstarší bojovník, který však už za rok bude vyslužilý, předvedl tvrdý boj na frontě A a obsadil nakonec 5. místo, byla to lady Lýdie Hemalová.

Všem našim válečníkům děkujeme za vzornou reprezentaci. Doufáme, že z boje cítili potěchu a těšíme se na další společně vybojované bitvy.

Fotky z bitev si můžete, jako vždy, prohlédnout v galerii.

Výsledky: mladší (Tomáš, Adam), starší (Šimon, Radim, Rosťa, Mirek, Ondra, Zuzka), dorost (Lydka).